Каталог товарів

Що таке сліпони і з чим їх носити

Категорії
Зміст
  1. Що таке сліпони і з чим їх носити?
  2. Що таке SLIP-ON (сліпони)
  3. Cліпери та сліпони! В чому різниця?
  4. Звідки родом сліпони
  5. З чим носити сліпони, 3 правила
  6. З чим не взувайте сліпи
  7. Де придбати сліпони

Що таке сліпони і з чим їх носити?

Це цікаво! Нам дуже хочеться розповісти Вам, про модне взуття, яке підкорило мільйони сердець у всьому світі. Зустрічайте – сліпони!

Що таке SLIP-ON (сліпони)

Цей термін у взуттєвому світі вказує на широкий спектр моделей без шнурків. Сюди відносяться не тільки класичні сліпони, про які мова, а й еспадрільї, сліпер, мокасини і навіть туфлі лофери!
Свою популярність цей тип взуття заслужив завдяки зручності при взуванні. Адже вся ця група не має шнурівки, що значно полегшує процес одягання. А як відомо, людина завжди прагне автоматизації та спрощення, полегшення процесів :)

Cліпери та сліпони! В чому різниця?

Сліпони - це звичайні кеди, як говорилося вище, без шнурків. Як правило, виготовляються на гумовій підошві, що забезпечує їм ще більшу гнучкість. Верхня частина буває з різноманітних матеріалів: текстиль, шкіра, замша, нубук та замінники. Тут хто вже як любить. Ніс у моделі круглий. Кріпляться на ніжці за допомогою двох гумок.

 

 

Сліпери - це дуже схоже за звучанням взуття. Але насправді вони дуже різні як зовні, так і за функціональністю. У чому різниця між сліпонами та сліперами, запитаєте ви? Сліпер, насправді, були тапочками для багатих чоловіків! Дивіться фото нижче:

Як ви і самі бачите на фото вище , різниця між ними колосальна. Наш огляд лише трохи зачіпає це взуття, тому детальніше про ці моделі читайте тут.

 

Звідки родом сліпони

Зустрічайте автора: Paul Van Doren і якщо ви величезний шанувальник сліпів, можете сказати йому спасибі! Адже завдяки йому ми маємо можливість їх носити!

Виготовленням сліпонів займається відома фірма з виробництва взуття та одягу VANS. Пол Ван Дорен, Джеймс Ван Дорен, Гордон Лі та Серж Делія є засновниками цієї компанії, яка вперше випустила таку чудову модельку.

Сліпони - це було взуття, спеціально розроблене для серфінгістів, мало дуже вузьке коло споживачів доти, поки в 1982 році, не вийшов відомий усім фільм "Безпечні часи в Ріджмонт Хай". В одній зі сцен у Джефа Спіколі з'являється невідомий тип взуття. Після перегляду картини всі захотіли мати таку ж пару у себе вдома.

Так сліпони і стали популярними. До речі, це не єдиний випадок, коли завдяки кінопрем'єрі речі стають популярними. Таких випадків історія налічує тисячі. Можливо, це була добре спланована акція маркетингового відділу VANS.

Нижче ви можете знайти фотографії стоп-кадра з фільму. На одному з них, герой тримає улюблену пару в шахівницю у своїх руках, на другому кадрі взутий у них:

 

Ось таких кадрів на той час було достатньо , щоб це взуття полюбили мільйони. Вже після виходу фільму до компанії звернулися тисячі, всі хотіли сліпи в шахівницю!

 

З чим носити сліпони, 3 правила

1. Взути сліпи на босу ніжку. Якщо з цим є проблема і ви не любите таких відчуттів, з різних причин, скористайтеся низькими шкарпетками, які повністю покривають стопу і практично не видно з взуття.

 

2. Злегка підкачайте штани, джинси, штани. Саме так, ви підкреслите свою прекрасну пару і виглядатимуть вони ще ефектніше!

 

3. Одягають їх під сукню, штани, штани і навіть під костюм . Так-так, якщо у вас немає дрес-коду на робочому місці, то використовуйте сліпи як змінне взуття. Вони дуже комфортно проводити весь день на ногах.

 

З чим не взувайте сліпи

Ви знаєте, цей серфінгістський тип взуття на стільки гарний, що в принципі підійде під будь-яке вбрання. Хочете шорти - будь ласка, бажаєте штани теж можна! Все що може Вам завадити їх одягнути – це дресс-код!

 

Де придбати сліпони

У наш час, придбати собі нову пару взуття, не є проблемою. В асортименті магазину Managus, ви знайдете жіночі сліпони з різноманітних матеріалів, кольорів та стилів. Вибирайте лише найкраще! Успіхів!

( 1 )
Рекомендовані товари

Немає на складі

Замовлення 1 клік

Немає на складі

Замовлення 1 клік

Немає на складі

Замовлення 1 клік

Немає на складі

Замовлення 1 клік
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*